Průlom v čištění pleti

16.06.2022

Collagen Beauty Care Face Cleansing Foam je přípravek se skvělým složením, který účinně osvěžuje, pomáhá bojovat proti volným radikálům a obnovuje hydrolipidovou rovnováhu pokožky.

Obsahuje výtažek z přírodního kolagenu, ze zelené řasy, betain, D - pantenol a speciálně vybrané látky pocházející z mořských živočichů v souladu s novým trendem, protože mořští živočichové jsou klíčem k našemu mládí.

Jemné mycí látky nevysušují pokožku, neobsahuje dráždivé složky, působé synergicky a od prvního použití čistí, hydratuje a osvěžuje naši pleť.

Hedvábně jemná pěna zaručuje jemný a zklidňující účinek během aplikace a 95,9 % složek je přírodního původu.

Colagen Beauty Care Face & Body Mist Toner je sprej, který osvěžuje a působí proti vráskám.

Tonizace pokožky je důležitou součástí péče o pleť, kterou bohužel často opomíjíme. Jedná se o určité rozhraní mezi čištěním a péčí, protože jejím cílem je obnovit správné pH pokožky a také osvěžit a zklidnit podrážděnou pleť a dodat jí důležité živiny.

Obsahuje kolagenový hydrát, kombinace 4 druhů kyseliny hyaluronové, glykosaminoglykany z medúzy, výtažek z duhové řasy, 24karátové zlato a betain.

Hloubkově hydratuje a zvyšuje pružnost pokožky, pomáhá chránit před UV zářením, rozjasňuje a dodává pokožce přirozený zářivý vzhled, vyrovnává pH pokožky, pleť osvěžuje a tonizuje a připravuje pleť na další fáze péče, 98,7 % složek je přírodního původu.

https://www.eshop-duolife.cz/