Péče o imunitu v zimě

01.02.2022

V období vyššího rizika onemocnění je podpora imunity to nejlepší, co můžeme pro své dělo udělat. Péče o imunitu je ten nejdůležitější faktor, který umožní vyhnout se infekci a účinně odvrátit veškerá rizika.
Vhodná podpora imunitního systému je přirozený a nejúčinnější způsob ochrany. Takto můžeme nejen předcházet vzniku infekcí, ale také podporovat boj proti těm, které již v těle probíhají. Účinný a dobře fungující imunitní systém představuje pevný štít chránící před nepříznivými vnějšími faktory: bakteriemi, viry a plísněmi.

DuoLife Vita C

Jedná se o přírodní doplněk stravy v tekuté formě obsahující nejen přírodní vitamin C, tedy kyselinu L-askorbovou, ale také jeho cenné přirozené „biologické pozadí“ (mj. bioflavonoidy, karotenoidy, rostlinné enzymy, zinek, hořčík a vitamin B2 a B6). V takové formě ve svém komplexním přirozeném prostředí se vitamin C lépe vstřebává a je účinnější. Kromě toho DuoLife Vita C podporuje organismus díky mnohostrannému účinku, takže je tento přípravek velmi důležitý pro udržení optimální kondice mnoha systémů a orgánů.

ProImmuno

Přípravek vyrobený z pečlivě vybraných přírodních složek, které podporují imunitní systém a respirační ústrojí, pomáhají tělu bojovat s infekcemi typickými pro období podzim-zima-jaro jako např. chřipka nebo jiné virové infekce. Pomáhají chránit organizmus v případě snížené imunity, zejména v sezóně příznivé pro vznik infekcí. Účinek mnoha použitých surovin byl doložen řadou vědeckých publikací a potvrzen klinickými studiemi. Podle vědeckých studií mohou složky přípravku ProImmuno® přímo přispívat k podpoře organismu v boji proti virovým a bakteriálním infekcím a pomáhat v boji proti zánětům doprovázejícím infekce.

ProSelect

Obsahuje výtažky z rostlin a hub s komplexním účinkem, které podporují tělesnou imunitu a srdeční činnost, funkci cév a jater a také mladý vzhled pokožky. Vysoký obsah antioxidačních polyfenolů a imunostimulačních polysacharidů přispívá k udržení optimální tělesné kondice – zejména imunitního a oběhového systému.

RegenOil Liquid Gold™

je skutečné „tekuté zlato” mezi nejkvalitnějším oleji lisovanými za studena. Tím, co odlišuje DuoLife RegenOil Liquid Gold®, je jeho působení vycházející z kompozice 13 rostlinných olejů vybraných tak, aby fungovaly jako antioxidanty zvyšující trvanlivost omega mastných kyselin ve výrobku. Poměr omega 3 mastných kyselin a omega 6 mastných kyselin činí 1:1 až 1:5, což umožňuje zachovat "zlatý poměr". DuoLife RegenOil Liquid Gold® je cenným zdrojem esenciálních nenasycených mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na problémy související se stravou.

DuoLife SunVital®

100% přírodní doplněk stravy určený dětem od 6 let. Je vyrobený na bázi přírodních vitaminů, minerálů a antioxidantů z rostlinných surovin s přidaným organickým zinkem, který podporuje správnou činnost imunitního systému a dýchacích cest mladého organismu. Standardizované rostlinné složky nejvyšší kvality a patentovaná složka ze zdraví prospěšných kvasinek přispívají k stimulaci imunitních mechanismů při infekci i v období zvýšené náchylnosti k nemocem.

Fiber Powder - sypká vláknina

je doplněk stravy v sáčcích, které obsahují komplex rozpustné vlákniny za až 4 zdrojů (originální přípravky) a chráněnou původní nukleovou látku z kvasinek Saccharomyces cerevisiae. Obsahuje nejkvalitnější přírodní složky a představuje velmi bohatý zdroj vlákniny. Zdraví prospěšné účinky složek, které tento doplněk stravy obsahuje, byly prokázány klinickými zkouškami.

Fiber - vláknina

je doplněk stravy v tekuté podobě, který obsahuje komplex rozpustné vlákniny pocházející z až 4 zdrojů a patentované originální přípravky z rostlinných výtažků: ASTRAGIN® – podporující vstřebávání živin z trávícího ústrojí a BOSWELLIN®* – podporující omezování zánětlivých procesů ve střevech. Přípravek obsahuje nejkvalitnější přírodní složky a je bohatým zdrojem vlákniny. Zdraví prospěšné účinky jeho složek byly prokázány klinickými studiemi.

https://www.eshop-duolife.cz/