Nová kolagenová řada krémů

16.02.2022

DuoLife Beauty Care Collagen Sérum je ultra lehké sérum působící proti stárnutí pleti.

Hydrolyzvaný rybí kolagen a hydrolyzovaný kolagen z ježovky výrazně vyhlazují drobné vrásky. Výtažek ze zelené řasy použitý ve složení má prokázané zpevňující a regenerační vlastnosti, ale také stimuluje syntézu kolagenu a elastinu. Použitý výtažek z perel má za úkol dodatečně zpevňovat, regenerovat a hydratovat pokožku.

Krém i sérum bychom v péči o pokožku neměli používat samostatně, ale dohromady. Tvoří totiž nerozlučné duo. Jsou to kosmetické přípravky, které se doplňují.

DuoLife Beauty Care Collagen Face Mask je regenerační pleťová maska na noc s hydratačním, zpevňujícím a protivráskovým účinkem. Přípravek je na bázi 12 účinných látek, které mají zvlhčující, liftingové a zklidňující vlastnosti, působí proti stárnutí pleti a vyživují. Speciálně zvolené složky přírodního původu zlepšují kontury obličeje a přinášejí okamžitý účinek proti vráskám.

Vhodná péče o naši pokožku před spaním je spolehlivý způsob, jak udržet její mladý a zdravý vzhled. Kosmetické přípravky pro večerní péči by měly podporovat pokožku v jejích přirozených procesech - stimulovat syntézu kolagenu a elastinu a intenzivně hydratovat a vyživovat.

https://www.eshop-duolife.cz/